Prvi delovni dan

 3. 10. 2023

Dan se je začel z obilnim zajtrkom v hotelu.

Ob 10.00 smo se zbrali v šoli, kjer smo pričeli s praktičnim poukom. V delavnici smo bili z dijaki dvoletnega programa. Profesorica praktičnega pouka nas je razdelila v skupine po tri. V vsaki skupini sta bila dva dijaka šole Zadkine, ter eden izmed nas. Pripravljali smo brizgane piškote, jabolčna pita z mandlji in marcipanova pito. 

Po prvi delavnici, smo bili povabljeni na kosilo v šolsko restavracijo, kjer so nas postregli z tipičnimi Nizozemskimi jedmi. 

Po kosilu smo imeli še eno delavnico, tokrat z dijakoma četrtega letnika. Profesorica Linda nas je razdelila v dve skupini po štiri. Pripravljali smo dve vrsti eklerjev, eni so bili polnjeni z vanilijevo kremo, drugi pa nadevani z limetinim cremeuxom. Na koncu smo imeli pokušino naših izdelkov. Delavnica se je zaključila malo pred osmo uro zvečer. 

Delavnice so precej velike, dobro opremljene in delo v njih je dobro organizirano.

Tomi Poljak, Eva Jamnik, Viktorija Bradeško, Zala Gartner, Nika Jeras Kršinar, Zala Kastelic in Alenka Kodele









Komentarji